Domaza
İspanya, Endülüs, Marbella, Nueva Andalucía
property
Fiyat 174 484 841 TL
Ev Satılık
Metrekare: 786 m2
8 oda, 6 banyo, 7 yatak odası
Teslim tarihi 01/11/2018
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Marbella Nueva Andalucia'da Özel Havuzlu Lüks Villa

Lüks villa Costa del Sol bölgesinin Akdeniz kıyılarında özel bir yere sahip olan Marbella'da yer almaktadır. Göz alıcı plajları ve tatil köyleri gibi karakteristik özellikleri Marbella'yı hem yerleşmek hem de yatırım yapmak için cazip kılmaktadır.

Marbella İspanya'da satılık villa Nueva Andalucia'da Golf Vadisi'ne yakın harika bir konumdadır. Bazı ünlü golf sahaları villaya kısa bir mesafede yer almaktadır. Puerto Banus'a da ulaşım kolaydır, örneğin marina villadan yaklaşık 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Marbella merkezi yaklaşık 10 km, Malaga Havalimanı 55 km ve Malaga merkezi 60 km uzaklıktadır.

Şık villa, gürültüden uzak huzurlu bir bölgede 1300 m²'lik çitle çevrili bir arazidedir. Dış cephede güneşlenme alanları olan bir yüzme havuzu, geniş üstü kapalı teraslar ve bir jakuzi mevcuttur.

Villa 3 katlı ve güney cepheli olup güzel doğa manzaralarına sahiptir. İç mekanda doğal ışıktan bolca yararlanmayı sağlayan açık plan konsept hakimdir. Lüks villa Balay marka cihazlarla tam donatılmış bir mutfağa, bir asansöre ve geniş bir terasa sahiptir.


AGP-00761

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Jakuzi, Yüzme Havuzu, Küvet, Bahçe, Klima, Depo, Şömine, Çamaşır Odası, Asansör, Spor Salonu, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Donanım
Eşyalı
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güney batı