Domaza
Türkiye, Antalya, Alanya, Alanya
property
Fiyat 5 147 288 TL
Daire Satılık
Metrekare: 53 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/06/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alanya Oba'da Sakin Konumlu Zengin Sosyal Aktiviteli Sitede Satılık Daireler

Alanya'nın prestijli yerleşim bölgelerinden Oba'da yer alan satılık daireler, şık tasarımlı olup site içi sosyal olanaklara sahiptir. Avantajlı konumu ile Alanya ilçe merkezine kolay ulaşım imkan sunmaktadır. Şehrin en çok tercih edilen ve yeşil doğası ile ünlü olan bölgesi Oba'da yer alan satılık daireler, günlük ve sosyal olanaklara yakın konumda bulunmaktadır.

Alanya'da satılık daireler; hastaneye 1.6 km, plaja 1.7 km, Alanya ilçe merkezine 5.3 km, Gazipaşa Havalimanı'na 35 km ve Antalya Havalimanı'na 118 km mesafededir.

4400 m² arsa alanına sahip çift bloklu ve 6 katlı projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, spor salonu, sinema odası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, lobi, kafeterya ve plaja servis hizmetleri sunulmaktadır.

Projede ara kat 1+1, çatı katı 2+1 dubleks ve özel havuz ve bahçe imkanlı bahçe katı dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Şık daireler, merkezi uydu sistemi, zemin döşemeleri ve aydınlatmalar, banyo ve mutfak dolapları, banyo ve mutfak tezgahları, elektrik, su, ısı ve internet tesisatı, iç ve dış kapılar, pencereler, merdiven ve balkon korkulukları ile teslim edilecektir.


AYT-02960

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Güvenlik, Teras, Uydu veya Kablolu TV, Sauna, Balkon, Bahçe, Aidatsız, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Asansör
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Görüntü
Dağ manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı
Emlak amacı
Yatırım için