Domaza
Türkiye, Ankara, Keçiören, Keçiören
property
Fiyat 3 890 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 150 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/12/2023
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Ankara Keçiören'de Butik Apartman Projesi İçinde Lüks İşçilikli Sıfır Daireler

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan satılık sıfır daireler, Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük ilçelerinden birinde konumlanmaktadır. Keçiören, gelişmiş günlük yaşam olanakları ve zengin sosyal imkanlarıyla Ankara'da tercih edilen önemli yerleşim bölgelerinden biridir. Kentin merkezi ilçelerinden biri olan Keçiören, sağladığı karlı yatırım fırsatları ve avantajlı konumuyla öne çıkmaktadır.

Ankara'daki satılık daireler; Forum AVM'ye 5,3 km, Kösrelik Mesire Alanı'na 6,3 km, Ankara Hızlı Tren Garı'na 14,6 km, Kızılay Meydanı'na 15,6 km, Ankara Esenboğa Havalimanı'na 18,9 km ve Atakule'ye 22 km uzaklıktadır.

5 katlı apartman projesi, konfor ve güvenliği ön planda tutarak asansör, güvenlik kamerası ve açık otopark gibi modern olanakları bünyesinde barındırmaktadır.

3 yatak odası, oturma odası, ayrı plan mutfak, banyo-ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon gibi geniş mekanlara sahip olan satılık dairelerde, duvar kağıdı, vestiyer, doğalgazlı ısıtma kombi sistemi, tavan LED aydınlatmaları, özenle yapılmış kaliteli ahşap işçilikleri, petek sistemi ve dayanıklı laminant ve ıslak zemin döşemeleri gibi özelliklerle donatılmıştır.


ESB-00252

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Şömine, Asansör, Balkon, Depo, Aidatsız
Otopark
Otopark
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı