Domaza
Türkiye, Muğla, Seydikemer, Seydiler
property
Fiyat 12 226 165 TL
Ev Satılık
Metrekare: 150 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/08/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Muğla Seydikemer'de Özel Havuzlu Müstakil Villa

Seydikemer ünlü tatil şehri Muğla'nın yine önde gelen tatil şehirlerinden Antalya ile sınırını oluşturmaktadır. Fethiye'nin yanı başında yer alır ve tüm olanaklara kolay ulaşım mesafesinde olmasına rağmen doğa ile iç içe kırsal bir yaşam alanı sunar. Seydikemer ayrıca Seydikemer Kanyonu'na, Patara Antik Kenti'ne ve 800 m'lik genişliği ve 13 km'lik uzunluğu ile öne çıkan Patara Plajı'na ev sahipliği yapmaktadır.

Muğla'da satılık villa; Seydikemer Kanyonu yolu üzerinde yer alır. Villa; kafe, restoran ve market gibi günlük ve sosyal ihtiyaçlara kolay erişim sunmaktadır. Satılık villa; Seydikemer Kanyonu'na 6 km, Patara Plajı'na 21 km, Fethiye merkeze 36 km, Dalaman Havalimanı'na ise 83 km mesafede yer almaktadır.

Satılık villa, peyzajı tamamlanmış 300 m² arsa içerisinde açık otopark, geniş yüzme havuzu, havuz başı teras ve barbekü alanına sahiptir. Giriş katta açık plan mutfağa sahip ferah bir yaşam alanı ile birlikte ebeveyn banyosu bulunan bir yatak odası yer alır. Birinci katta ise her biri ebeveyn banyosuna sahip 2 yatak odası bulunan özel havuzlu müstakil villa, her geçen gün popülaritesi artmakta olan bölgede çok iyi bir yatırım fırsatıdır.


BJV-00479

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Konutun Özellikleri
Teras, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Şömine
Otopark
Otopark
Karşı
Güney, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için