Domaza
Türkiye, Trabzon, Merkez, Beşirli
property
Fiyat 7 500 000 TL
Daire Satılık
Metrekare: 150 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Trabzon Ortahisar Beşirli'de Kaliteli Malzeme ve İşçiliğe Sahip Ayrı Mutfaklı 3 ve 4 Yatak Odalı Daireler

Daireler, Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli Mahallesi'nde yer almaktadır. Bu bölge, okul, banka, postane, restoran, eczane, marketler, kargo şubeleri gibi günlük ihtiyaçları karşılayabileceğiniz tüm olanaklara sahiptir. Ayrıca, şehir merkezine ulaşım kolaylığı sağlayan otobüs ve dolmuş hatlarına da sahiptir.

Trabzon Ortahisar'da satılık daireler, Trabzon Havalimanı'na 16.6 km mesafede bulunmaktadır. Ayrıca dolmuş durağına 800 m, Beşirli merkeze 1 km, sahile 3.3 km, Forum Trabzon AVM'ye 10.8 km, Kaşüstü Hastanesi'ne 20 km ve Trabzon merkeze 13.6 km uzaklıktadır.

Site Özellikleri: Daireler, 2 bloklu bir sitede yer almaktadır. Toplamda 44 adet daire bulunmaktadır. Her katta 4 daire bulunması huzurlu bir aile ortamı sunmaktadır. Sitede 5 m2 bina dışı kiler, açık havuz, spor salonu, pergola seyir köşesi, her daire için projeye işlenmiş (1.katlar hariç) kapalı otopark, masa tenisi, mini basket ve futbol sahası, iyi düzenlenmiş bir bahçe, kamelyalar ve 24 saat güvenlik kameraları gibi olanaklar mevcuttur.

Daire Özellikleri:
Satılık daireler, 3 ve 4 yatak odalı seçeneklerden oluşmaktadır. 4 yatak odalı dairelerde 1 salon, 1 ayrı mutfak, 1 WC, 1 banyo, 1 ebeveyn banyosu ve 2 balkon bulunmaktadır. 3 yatak odalı ara kat dairelerde ise 1 salon, 1 açık mutfak, 1 banyo, 1 ebeveyn banyosu ve 2 balkon bulunmaktadır. Dairelerde mutfak, çelik kapı, vestiyer, panjur, spot veya led aydınlatma sistemi, uydu sistemi, gün ışığı ve klima altyapısı, internet altyapısı, doğalgaz, balkonda şömine, her daireye ankastre ayakkabı dolabı, ışıklı alçıpan tavan dekorları, su deposu, sensörlü hol lambaları ve ortak alan jeneratörü altyapısı gibi birçok özellik bulunmaktadır.


TZX-00166

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Şömine, Asansör, Güvenlik
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu