Domaza
Kuzey Kıbrıs, İskele, İskele
property
Fiyat 49 793 410 TL
Daire Satılık
Metrekare: 570 m2
3 oda, 1 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İskele MacKenize Plajı'na Yürüme Mesafesinde Daireler

Kıbrıs adasının dünyaca ünlü MacKenzie sahilininde yer aldığı İskele bölgesi, son yıllarda yabancı yatırımcıların sıklıkla tercih ettiği bölgedir. Forbes dergisine de konu olan bölgede birçok emlak projesi bulunmaktadır. Gelişmiş bölgede yer alan emlak projeleri kısa dönem yüksek kira getirisi fırsatı sunmaktadır.

Kuzey Kıbrıs İskele'de gayrimenkuller ana yola ve eczaneye 450 m, markete ve restorana 500 m, Babutsa Plajı'na 600 m, İskele merkeze 4.5 km, Yakın Doğu Koleji'ne 10 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 14 km, Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne 15 km, Gazimağusa Limanı'na 19 km, Gazimağusa'ya 20 km, Ercan Havalimanı'na 49 km, Karpaz Gate Marina'ya 50 km, Lefkoşa'ya 57 km ve Larnaka Havalimanı'na 70 km mesafededir.

Daireler 6 kattan oluşan tek bloklu projededir. Projede 2 mağaza ve 19 daire yer almaktadır. Projede 1+1 çatı katı daire ve 2+1 90 m² daire seçenekleri mevcuttur. Balkonlarında ve oturma odalarında eşsiz deniz manzarasına sahip olan daireler otopark alanlarına sahiptir. Beraberinde balkonlarda barbekü alanı mevcuttur. Birinci sınıf işçiliğe sahip projede merkezi internet sistemi, intercom sistemi, uydu altyapısı ve klima altyapısı gibi birçok konfor arttırıcı özellik mevcuttur.


ECN-00106

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Teras, Balkon, Aidatsız, Klima, Asansör
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar
Görüntü
Deniz manzaralı
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı
Emlak amacı
Yatırım için