Domaza
Türkiye, Antalya, Antalya, Muratpaşa
property
Fiyat 13 130 550 TL
Daire Satılık
Metrekare: 165 m2
4 oda, 1 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2002
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Antalya Muratpaşa Lara'da Havuzlu Elit Sitede, Oturuma Hazır Eşyalı Daire

Satılık daire, Antalya'nın gözde semtlerinden Çağlayan Mahallesinde bulunmaktadır. Çağlayan Mahallesi, tüm sosyal olanaklara yakınlığı ve deniz ile yürüyüş yollarına olan erişimi nedeniyle her zaman tercih edilen bir bölgedir. Yaşam kalitesinin yüksek olduğu bu elit bölge, popülerliğini korumuştur.

Antalya Muratpaşa'da satılık daire Antalya Havalimanına 12 km, Antalya Kaleiçi'ne 7 km, Düden Şelalesi'ne 2 km, Fener Halk Plajı'na 1 km, deniz ve yürüyüş yollarına 600 metre, TerraCity Alışveriş Merkezi'ne 400 metre, Lara Plajı'na 5 km, belediye, marketler, restoranlar, ATM'ler, otobüs durağı ve diğer tüm sosyal olanaklara yürüme mesafesindedir.

Satılık daire, 2091 m² arsa üzerine inşa edilmiş, tek bloklu, 25 daireden oluşan havuzlu, ortak bahçeli, asansörlü, kamelyalı ve açık otoparklı elit bir sitede yer almaktadır. Avantajlı konumuyla site, yaşam kalitesini artırıcı özelliklere sahiptir.

Satılık dairede, 3 yatak odası, 1 salon, 1 ayrı mutfak, 1 banyo, 1 tuvalet ve 3 balkon bulunmaktadır. Tamamen eşyalı ve oturuma hazır olan dairede çelik kapı, lake oda kapıları, spot aydınlatma, PVC pencereler, merkezi uydu sistemi, internet erişimi gibi konfor artırıcı özellikler mevcuttur.


AYT-03215

HARİTA

HARİTA

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima, Asansör
Otopark
Otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak
Enerji kaynakları
Gaz
Donanım
Eşyalı
Karşı
Güney
Emlak amacı
Yatırım için