Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 9 942 752 TL
Daire Satılık
Metrekare: 170 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Villamartin Alicante'de Golf Sahası Yakınında 3 Yatak Odalı Daireler

Şık daireler, Villamartin'in golf sahasına yakındır. Villamartin, Alicante ilindeki Costa Blanca'da bulunan Villamartin, denizden sadece 3 kilometre uzaklıkta olup güzel çam ormanları ve golf sahalarıyla çevrilidir. Bu da onu popüler bir destinasyon haline getirir.

Villamartin Alicante'deki satılık daireler, 18 delikli Villamartin golf sahasına ve canlı Villamartin meydanına sadece 2.5 kilometre mesafededir. Meydan, barlar, restoranlar, kulüpler ve mağazalarla doludur. Ayrıca, daireler uzaklıkta ünlü La Zenia Bulvarı alışveriş merkezinden 5 kilometre ve La Zenia'nın plajlarından 6 kilometre uzaklıktadır. Dahası, hem Murcia hem de Alicante uluslararası havaalanları siteden bir saatlik sürüş mesafesindedir.

Her daire, özel olarak kendisine ayrılmış yeraltı otoparkına ve LED aydınlatmalı büyük bir ortak havuza erişime sahiptir.

Taşınmaya hazır daireler, yerleşik dolaplı üç çift kişilik yatak odasını içerir. Ana yatak odası, duşakabinli özel bir banyoya sahiptir, ayrıca bir misafir banyosu da bulunmaktadır. Daireler, modern beyaz eşyalarla donatılmış açık mutfak ve çamaşır odasını da beraberinde sunmakta olup, geniş yemek alanı ve ferah oturma odası, büyük Fransız tarzı pencereler sayesinde doğal ışıkla doludur.


ALC-00453

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Konutun Özellikleri
Klima, Şömine, Teras, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu
Otopark
Otopark
Donanım
Eşyalı