Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 20 252 535 TL
Ev Satılık
Metrekare: 170 m2
4 oda, 3 banyo, 3 yatak odası
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Costa Blanca Rojales’te 4 Odalı Havuzlu Müstakil Villalar

Rojales'teki bu lüks villalar modern mimariyi yüksek kaliteli inşaat malzemeleri ile harmanlayarak muhteşem bir yaşam sunmaktadır. La Marquesa Golf sahasına sadece 500 m uzaklıkta yer alan villalar, eğlence yerlerine yakın bir konumdadır. Ev yaşamı için tasarlanan villalarda 4 yatak odası, zemin katta 4 metre yüksekliğinde tavanlara sahip geniş iç mekanlar ve muhteşem manzaralar sunan cam cepheler bulunmaktadır.

Bu villaların en önemli özelliklerinden biri, iç mekanın modern tarzını yansıtan özel yüzme havuzu ve terastır. Villaların dış cephesinde peyzajlı araziler ve 2 araçlık park alanı bulunmaktadır. Zemin katın açık konsept tasarımı, yaşam alanını dışarıya sorunsuz bir şekilde bağlayarak geniş bir atmosfer yaratmaktadır.

Villaların hastanelere, alışveriş merkezlerine, eczanelere, eğlence alanlarına ve diğer golf sahalarına yakın bir konumda olması ise bu projenin bir diğer bir çarpıcı özelliğidir. Hem bahçeyi hem de iç mekanı kapsayan tasarımı sayesinde villalar uyumlu ve ahenkli bir yaşam deneyimi sağlamaktadır. Ayrıca bu projede yerden ısıtma sistemi, LED’li beyaz eşyalar gibi özellikler yer almaktadır.

Villalar, ünlü tasarımcıların geniş formatlı porselen karoları da dahil olmak üzere üst düzey malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Duvarlar ve çitlerle çevrili olan villalarda otomatik kapılar ve diyafon sistemi gibi sistemler bulunmaktadır. Eğer İspanya Costa Blanca’da villa satın almayı düşünüyorsanız, bu villalar kesinlikle düşünmeye değer.


ALC-00751

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Şömine, Teras, Aidatsız, Uydu veya Kablolu TV, Balkon, Bahçe, Depo, Yüzme Havuzu, Klima
Otopark
Otopark