Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 44 950 635 TL
Ev Satılık
Metrekare: 250 m2
4 oda, 4 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2022
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Alicante Rojales'te Göz Alıcı Doğa Manzaralı 3 ve 5 Yatak Odalı Müstakil Villalar

Özel yüzme havuzlu şık tasarıma sahip villalar İspanya’nın Valensiye Topluluğu’na bağlı ünlü Alicante ilinin Rojales bölgesinde yer almaktadır. Costa Blanca kıyı şeridine sadece 7 km uzaklıkta, doğa ile iç içe bir konumda yer alan Alicante Rojales'teki satılık villalar, Torrevieja tuz göllerinin etkileyici manzarasına sahiptir. Rojales ılıman Akdeniz iklimi sayesinde yıl boyunca tatil için ideal bir destinasyondur.

Yeni gelişmekte olan bir bölgede golf sahasının yakınında bulunan lüks villalar, avantajlı konumuyla dikkat çekmektedir. Satılık villalar; Guardamar plajlarına sadece 8 km ve Alicante Elche Havalimanı'na arabayla 35 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Doğal Sierra del Resorral manzaralı villa kompleksi, her biri özgün tasarımlı 44 müstakil villadan oluşmakta olup, birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir. Doğa manzaralı bu villalar lüksü konforla kusursuz bir şekilde harmanlayarak özel havuz, bahçe ve kapalı otopark gibi ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Ayrıca, nefes kesici panoramik manzaralar sunan 9 m x 2,75 m büyüklüğündeki sonsuzluk havuzu sayesinde dinlenip keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Satılık villalar Siemens marka birinci sınıf mutfak aletleri, klima, banyolarda elektrikli yerden ısıtma, peyzajlı bahçe, iç ve dış mekan LED aydınlatmaları ve elektronik panjurlar ile donatılmıştır. Lüks villalar huzurlu ve konforlu bir yaşam vadetmektedir.


ALC-00064

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Aidatsız, Küvet, Balkon, Yüzme Havuzu, Bahçe, Klima, Depo, Şömine, Teras
Otopark
Tahsis edilen otopark
Isıtma Sistemi
Kalorifer
Enerji kaynakları
Güneş
Görüntü
Deniz manzaralı