Domaza
Türkiye, İstanbul, Sarıyer, Merkez
property
Fiyat 37 176 666 TL
Daire Satılık
Metrekare: 200 m2
5 oda, 2 banyo, 4 yatak odası
Teslim tarihi 01/01/2025
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Sarıyer'de Yatay Mimariye Sahip Kapsamlı Konut Projesinde Satılık Daireler

Satılık daireler İstanbul Sarıyer'de yer almaktadır. Proje İstanbul'un kuzeyinde yer almaktadır. Bölge ormanlık alanda yer almakta olup sakin ve huzur doludur. Projenin çevresinde İstanbul'un en popüler bölgelerinden olan Vadi İstanbul alışveriş merkezi ve Rams Park Stadyumu yer almaktadır. Proje, TEM Otoyolu'na, metroya ve köprü yollarına oldukça yakın konumdadır.

Sarıyer'de yer alan orman manzaralı kapsamlı konut projesi günlük ihtiyaçlara yürüyüş mesafesinde olmakla birlikte; Vadi İstanbul AVM’ye 300 m, Maslak’a 3.2 km, İstanbul Teknik Üniversitesi’ne 4.8 km, Levent’e 5.7 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7.6 km Beyoğlu, İstiklal Caddesine 12.4 km, Kapalı Çarşı'ya 15.3 km, Eminönü 15.7km, ve İstanbul Havalimanı’na 28.2 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Sarıyer'de yer alan orman manzaralı kapsamlı konut projesinin arsa alanı 44,000 m²'dir. Kapsamlı konut proje 15 katlı 7 blok, 754 daireden oluşmaktadır. Projenin %65'i yeşil alandan oluşmaktadır. Projede ormanlık bir alanda bulunduğundan çoğu daire orman manzarasına sahiptir. Projede iki adet açık yüzme havuzu, bir kapalı yüzme havuzu, 1000 m² spor salonu, yürüyüş ve oturma alanları, Türk hamamı, sauna, spa, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, lobi, resepsiyon, asansör, yük asansörü, 7/24 güvenlik ve güvenlik kamerası sistemleri gibi özellikler bulunmaktadır.

Sarıyer, İstanbul'daki satılık daireler; akıllı ev sistemi, ankastre beyaz eşyalar, giyinme odası, ebeveyn banyosu, interkom, çelik kapı, balkon, duş kabini, seramik zemin döşemeleri, asma tavan ve aydınlatma sistemi gibi niteliklerle donatılmıştır.


IST-01545

Ayrıntılar

Yatak odaları
4
Ödeme şekli
Taksitli
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Bahçe, Depo, Yüzme Havuzu, Çamaşır Odası, Klima, Spor Salonu, Şömine, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Küvet, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
SPA
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı