Domaza
İspanya, Endülüs, Casares, Casares del Sol
property
Fiyat 13 979 283 TL
Daire Satılık
Metrekare: 118 m2
4 oda, 2 banyo, 3 yatak odası
Teslim tarihi 01/09/2026
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Casares, Malaga'da Lüks Projede Deniz Manzaralı Şık Daireler

Proje, Costa del Solun değerli bölgelerinden biri olan Casares’te yer almaktadır. Casares Finca Costesin Golf Kulübü gibi dünya ünlü, lüks olanaklar ve muhteşem yapılar sunan golf sahalarına sahiptir. Birçok doğa parkına ev sahipliği yapan bölge doğa yürüyüşü ve benzeri aktiviteler yapmanız için olanak sağlar. Costa del Sol gayrimenkul piyasası doğal güzellikleri, lüks yaşamı ve geleneksel İspanyol cazibesini harmanlayarak çeşitli seçenekler sunuyor.

Bu yeni proje plajlara, golf sahalarına ve lüks tesislere yakınlığıyla yoğun talep görmektedir. Bölge birçok önemli yere yakın mesafededir böylece çeşitli eğlence alanlarına ve olanaklara kolayca ulaşmanızı sağlar. Casares, Malaga’da satılık daireler Finca Costin Golf Kulübü’ne 5 dakika, kumlu plajlara 2.5 km’den daha az bir mesafede, Estepona Old Town’a 10 km, Sotogrande’ye 18 km, Marbella ve Puerto Banus’a 30 km mesafede yer almaktadır.

Doña Julia Golf’ta popüler bir konuma sahip olan projede deniz, dağ ve golf sahalarının arasında bulunan projede 65 daire bulunmaktadır. Güvenlikli site içerisindeki daireler sakinlerine peyzajlı bahçeler, manzaralı bir spor salonu, sonsuzluk havuzu ve spa gibi birçok ortak kullanım alanı sunar.

Her daire deniz manzarasının ve peyzajlı bahçelerin keyfini çıkarabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Birinci sınıf malzemelerle tasarlanan daireler hem deniz hem de golf sahası manzaraları sunar. Bütün dairelerin park alanı ve kileri bulunmaktadır.


AGP-00903

Ayrıntılar

Yatak odaları
3
Konutun Özellikleri
Yüzme Havuzu, Küvet, Klima, Bahçe, Şömine, Depo, Asansör, Spor Salonu, Teras, Aidatsız
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denize 700m'den daha uzak, Golf, SPA
Görüntü
Deniz manzaralı, Dağ manzaralı
Karşı
Güneydoğu, Doğu