Domaza
Türkiye, İstanbul, Büyükçekmece, Büyükçekmece
property
Fiyat 78 255 595 TL
Ev Satılık
Metrekare: 503 m2
8 oda, 3 banyo, 7 yatak odası
Teslim tarihi 01/05/2024
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İstanbul Büyükçekmece’de Yüzme Havuzlu Müstakil Villalar

Havuzlu villalar Büyükçekmece ilçesinde yer almaktadır. Büyükçekmece zengin günlük ve sosyal olanaklarıyla konforlu bir yaşam için gerekli ideal çevre koşullarına sahiptir.

Büyükçekmece İstanbul'da satılık villalar karayoluna 2 km, Büyükçekmece Gölü'ne 3 km, Akbatı AVM’ye 6 km, Uluslararası Fuar Merkezi’ne 6 km, Büyükçekmece Marina'ya 7 km ve Uluslararası İstanbul Havalimanı’na 28 km mesafededir.

Villalar 287.000 m² arsa alanında bulunan 225 villadan oluşan projededir. Sitede kapalı yüzme havuzu, gölet, fitness salonu, sinema salonu, hamam, sauna, tenis, basketbol sahası, futbol sahası, jeneratör, teknik servis, 7/24 güvenlik ve kamera sistemi gibi özellikler bulunmaktadır.

Müstakil villalarda ayrı-plan mutfak, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, balkon, teras, bahçe ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Lüks villalar akıllı ev sistemleri, klima, kombi, ankastre set, yerden ısıtma sistemi, çelik kapı, laminant ve seramik zemin döşemeleri, duş kabini, yedek su deposu, PVC doğrama balkon kapı ve pencereler ile donatılmıştır.


IST-01556

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Teras, Sauna, Tenis kortu, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Çamaşır Odası, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Şömine, Güvenlik
Otopark
Otopark
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Enerji kaynakları
Gaz
Karşı
Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı, Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu