Domaza
Türkiye, İstanbul, Eyüp, Alibeyköy
property
Fiyat 4 110 466 TL
Daire Satılık
Metrekare: 50 m2
2 oda, 1 banyo, 1 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2026
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Eyüpsultan Alibeyköy'de Metro Durağına Yürüme Mesafesinde Daireler

Satılık daireler, İstanbul'un gün geçtikçe değerine değer katan ilçesi Eyüpsultan'ın Alibeyköy bölgesinde yer almaktadır. Alibeyköy, ulaşım ağlarına ve ana bağlantı yollarına yakınlığı ile son zamanların yeni cazibe merkezi hâlini almıştır.

Sosyal olanaklara ve günlük ihtiyaçlara yürüme mesafesinde bulunan İstanbul Alibeyköy'de satılık daireler; Alibeyköy Cep Otogarı'na 550 m, Alibeyköy metro durağına 1 km, Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi'ne 1.6 km, Eyüpsultan Devlet Hastanesi - Alibeyköy Polikliniği'ne 1,7 km, Eyüp Sultan Cami'ye 5 km, Taksim Meydanı'na 7,5 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 8,2 km ve İstanbul Havalimanı'na 30 km uzaklıktadır.

Yatırımlık daireler, toplamda 2500 m² arsa alanı üzerinde 10 katlı 1 bloktan ve 154 daireden oluşan bir projede yer almaktadır. Metro durağına yakın konumda yer alan proje; kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, sinema salonu, yürüyüş yolları, asansör, güvenlik kamerası ve 7/24 güvenlik hizmeti ile zenginleştirilmiştir.

Alibeyköy'de satılık dairelerin iç mekânlarında çelik kapı, duş kabini, merkezi uydu sistemi, LED ve spot aydınlatma, laminant ve seramik yüzeyler, kombi, doğalgaz ve merkezi ısıtma sistemi gibi zengin nitelikler mevcuttur.


IST-01558

Ayrıntılar

Yatak odaları
1
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Asansör, Güvenlik, Teras, Sauna, Tekerlekli Sandalye ile ulaşılabilir
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı