Domaza
İspanya, Valensiya (özerk topluluk), Alicante, Alicante area
property
Fiyat 10 541 365 TL
Daire Satılık
Metrekare: 80 m2
3 oda, 2 banyo, 2 yatak odası
Teslim tarihi 01/10/2026
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Villajoyosa'da Plaja Yakın Havuzlu Sitede 2+1 ve 3+1 Daireler

Modern tasarımlı daireler, Alicante'nin Villajoyosa isimli sahil kasabasında yer almaktadır. İspanya'nın Valensiya bölgesinde yer alan kasaba, La Vila Joisa olarak da bilinmektedir. Villajoyosa; dar sokakları, köklü tarihi, rengin kültürü ve modern olanakları ile öne çıkmaktadır. Kasaba, başta Fenikeliler ve Romalılar olmak üzere çeşitli topluluklara ev sahipliği yapmıştır. "Neşeli Kasaba" anlamına gelen Villajoyosa, Akdeniz'e bakan renkli evleri ile ünlüdür. Özellikle de yaz aylarında düzenlenen festivallerde geçiş töreni ve düello gibi kültürel aktiviteler gerçekleşmektedir. Villajoyosa'da Playa Centro, Playa El Paraiso ve Playa Torres gibi altın kumlu pek çok plaj yer almaktadır. Ayrıca dağlar ve ovalar, doğa sporları için popüler noktalardır.

Alicante Villajoyosa'da satılık daireler, plaja yürüme mesafesinde ayrıcalıklı konumda yer almaktadır. Daireler ayrıca kasaba merkezine ve günlük olanaklara 3 km, 18 çukurlu Puig Campana Golf Sahası'na 7 km, Benidorm şehir merkezine 11 km, Alicante Uluslararası Havalimanı'na ise 52 km mesafede yer almaktadır.

Site içerisinde yüzme havuzu, yemyeşil bahçeler ve opsiyonel otopark yer almaktadır.

Dairelerde 2 veya 3 adet yatak odası, 1 adet banyo, 1 adet ebeveyn banyosu, donanımlı açık plan mutfak ve yemek alanı ve aydınlık bir oturma odası yer almaktadır. Bazı dairelerin yatak odalarında gömme dolaplar mevcuttur. Oturma odasında yer alan Fransız pencereler, güneşlenme terasına veya balkona doğrudan erişim sunmaktadır.


ALC-00929

Ayrıntılar

Yatak odaları
2
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Bahçe, Spor Salonu, Yüzme Havuzu, Klima, Şömine, Teras, Aidatsız, Balkon
Otopark
Tahsis edilen otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar, SPA