Domaza
Türkiye, Antalya, Döşemealtı, Döşemealtı
property
Fiyat 18 500 000 TL
Ev Satılık
Metrekare: 330 m2
9 oda, 5 banyo, 6 yatak odası
Teslim tarihi 01/03/2013
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

Nebiler Mahallesinde 2+1 Dairelerden Oluşan Yüzme Havuzlu Satılık Bina

Antalya Döşemealtı, doğal güzellikleri, tarihi eserleri ve sakin yaşam tarzıyla tanınan, Antalya'nın kuzeyinde yer alan huzurlu bir ilçedir.

Antalya'da komple satılık bina Döşemealtı, Nebiler Mahallesi'nde yer almaktadır. Bina, çevreyoluna ve otobüs durağına 500 m, Antalya Şehir Hastanesi'ne 8,5 km, Antalya Hayvanat Bahçesi'ne 9 km, Döşemealtı ilçe merkezine 9.5 km, ÖzdilekPark AVM'ye 14 km, Döşemealtı Devlet Hastanesi'ne 14,5 km, Antalya Müzesi'ne 16 km, Konyaaltı Plajı'na 18 km, Kaleiçi'ne 20 km, Antalya Havalimanı'na ise 26 km uzaklıktadır.

Toplam 900 m² arsa üzerine konumlanan bina, havuza, açık otoparka ve zeytin, ceviz, mandalina, portakal, armut, limon, muşmula, avokado ağaçlarına sahiptir.

Binada 3 adet 2+1 daire bulunmaktadır. Giriş ve ara kat dairelerde 2 yatak odası, salon, ayrı mutfak, ebeveyn banyosu, ortak banyo, tuvalet ve 2 balkon bulunmaktadır. Çatı kat daire ise 2 yatak odası, salon, banyo, depo olarak kullanılabilecek tavan arası ve geniş bir terasa sahiptir.

Dairelerde; klima ve klima altyapıları, çelik kapı, ankastre set, vestiyer, internet ve duş kabini gibi donanımlar mevcuttur.


AYT-04266

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Konutun Özellikleri
Şömine, Teras, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Yüzme Havuzu, Klima
Otopark
Otopark
Karşı
Doğu, Güney, Batı