Domaza
Türkiye, İzmir, Çeşme, Çeşme
property
Fiyat 144 547 140 TL
Ev Satılık
Metrekare: 445 m2
8 oda, 8 banyo, 6 yatak odası
tekce.com
Satışı yapan
TEKCE Gayrimenkul
email
phone

Fotoğraflar

Açıklama

İzmir Çeşme'de Alaçatı ve Ilıca Plajına Yakın Malikaneler Bölgesinde Müstakil Bahçeli Villa

Villa İzmir'in Çeşme ilçesinde Ilıca Plajı'na yakın Mamurbaba bölgesinde bulunmaktadır. Çeşme çeşitli spor etkinlikleri, güzel plajları ve canlı atmosferi ile yılın on iki ayı kaliteli bir yaşam sunmaktadır.

Çeşme İzmir'de satılık villa kafelere 450 m, özel hastaneye 650 m, markete 1.6 km, dünyaca ünlü turkuaz denize sahip Ilıca Plajı'na 1.9 km, Boyalık Plajı'na 2.8 km, Çeşme merkeze ve marinaya 5 km, Alaçatı Port'a 7 km, Dalyan Marina'ya 7.6 km, Altınkum Plajı'na 10 km ve Adnan Menderes Havalimanı'na 85 km mesafededir.

847 m² arazide yer alan villada yüzme havuzu, güneşlenme alanları, bahçe terası, bahçe içinde ateş çukuru, kapalı ve açık otopark alanları, 7/24 güvenlik kameraları, villa girişinde güvenlik kulübesi, jeneratör ve süs havuzu bulunmaktadır.

İç tasarımda villada 6 yatak odası, 8 banyo, biri giriş katta diğeri zemin katta olmak üzere 2 oturma odası, açık mutfak, kiler, çamaşır odası, müştemilat alanı, sinema ve spor alanları, hamam, sauna ve buhar odası bulunmaktadır.

Villa akıllı ev sistemi, yerden ısıtma ve VRF soğutma sistemleri, kaliteli marka armatürler, özel üretim Linea Rossa marka alüminyum doğrama pencere sistemleri, kaliteli ahşap ve seramik zemin kaplamaları, lake kaplama mutfak dolapları ve iç kapılar, elektronik panjur sistemleri, özel üretim çelik dış kapı gibi özellikler ile donatılmıştır.


ADB-00078

Ayrıntılar

Yatak odaları
5+
Emlak Türü
Lüks
Konutun Özellikleri
Çamaşır Odası, Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Klima, Şömine, Güvenlik, Teras, Sauna, Uydu veya Kablolu TV, Aidatsız, Balkon, Bahçe, Depo
Otopark
Tahsis edilen otopark, Otopark
Konum Özellikleri
Denizden 700m'ye kadar, SPA
Isıtma Sistemi
Yerden Isıtma
Karşı
Doğu, Güney, Batı, Kuzey-doğu, Kuzey-batı, Güneydoğu, Güney batı